Tuesday 18 July 2017

HOE OM NORTON ANTIVIRUS IN MACBOOK INSTALLEREN

Virus creëert verwoestende effect, het verstoren van de systeemprestaties, het minimaliseren opslagcapaciteit en making systeem onveilig. Virus maakt je ongemakkelijk door het ondersteunen van hackers om je aan te vallen. Het is gevaarlijk in elk aspect. Het had beter om zich te ontdoen van deze kwaadaardige software en spyware snel anders kan je de controle over je eigen computer systeem te verliezen. Norton antivirus is de beste remedie tegen deze spyware. U vindt het misschien moeilijk te installeren op je MacBook. Hier spelen we onze rol; Norton-ondersteuning Australië maakt het installatieproces gemakkelijker voor de bellers.


Wij steunen onze impactvolle telefonische ondersteuning aan onze klanten zonder het delen van enige band met andere dienstverleners clients. We staan onze klanten complete gevoel van vrijheid om onze hulplijn bureau in voor de installatie te vergemakkelijken. U kunt succes over elke bedreiging gewoon te krijgen door te bellen naar Norton Nummer Nederland +31-202253603. We blijven de hele dag beschikbaar tegen redelijke kosten. Onze gecertificeerde en ervaren technische experts te vermaken op uw vragen. We implementeren gepland stap voor stap oplossing voor u uit uw problemen te krijgen. Wij houden altijd uw belangen op het hart. Wij zijn blij met onze bellers.

Stap 1- Klik hier voor de officiële en de nieuwste versie Antivirus.

Stap 2- Meld u aan bij uw Norton-account.

Stap 3- Ga naar 'Install op dit apparaat'.

Stap 4- Om een echt installatie met de standaardinstellingen te krijgen; klik op 'Akkoord en downloaden'. Het zal de authentieke bestand te downloaden .

Stap 5- Open dit bestand te selecteren installeren.

Stap 6- Volg de instructies op het scherm en selecteer 'Next' en OK opties in de vensters dienovereenkomstig.

Stap 7- Hierdoor maakt de installatie tot een succes. Klik op 'Doorgaan' wanneer Live Update eindigt uw installatie.

Stap 8- Start het systeem voor een juiste installatie. U kunt controleren of er verdere updates of vernieuwen van de abonnementen op keer. Nu u uw systeem te scannen om de prestaties lus gaten te repareren.

No comments:

Post a Comment